kindvriendelijk safaritent
De vijfpersoons safaritenten: Drie Safaritenten XXL 5.30 x 9 m (binnentent 5.30 x 7 m). Drie Safaritenten XL zijn 6 x 7 m (binnentent 5 x 5 m). Alle safaritenten zijn volledig ingericht. Ze staan in z'n geheel op een houten vloer van 50 tot 60 mē, verdeeld over het terrein op mooie ruime plaatsen. Voldoende ruimte voor de auto, het tuinstel, de verstelbare ligstoelen, het ontbijtje in de zon, een zacht briesje etc....
-
De Safaritenten hebben een grote overdekte veranda. Binnen vind je de eetkamer en de keuken met vierpits gasstel, ruime koelkast en dito vriezer, verlichting en bovendien in de Safaritent XXL een magnetron en een waterkoker. Op de veranda is verlichting, uiteraard dimbaar voor sfeervolle avonden bij een goed glas wijn.
-
Er zijn twee slaapvertrekken. In het ene staat een queen-sized tweepersoons bed van 160 x 200 cm, met nachtkastjes en -lampjes. In het andere vertrek staat een éénpersoons bed van 90 x 200 cm en een stapelbed van 90 x 200 cm. Het éénpersoons bed kan plaatsmaken voor een kinderledikant.
-
Iedere slaapplaats is voorzien van een hoofdkussen en een dekbed van 140 x 200 cm. Er is bergruimte en er zijn overal aansluitpunten voor opladers, laptops, dvd-spelers etc. Een safaritent is prachtig onderkomen, een ideaal uitgangspunt voor een heerlijke vakantie. Het enige dat je zelf meeneemt zijn je persoonlijke spullen.

-acS - 22b -