Frankrijk camping te koop safaritent
Frankrijk kindvriendelijke camping te koop safaritent
Frankrijk kindvriendelijke camping kopen safaritent
Frankrijk kindvriendelijke camping kopen
Frankrijk kindvriendelijke camping kopen9/9
1. Ambiance kopen
2. terrein gebouwen
3. extra's verhuur
4. inventarissen
5. plussen en minnen
6. tarieven verhuur
7. reserveringsformulier
8. chalets in detail
9. safaritenten
Frankrijk kindvriendelijk safaritent kopen
safaritent kopen Frankrijk
Frankrijk safaritent op kindvriendelijke camping te koop
te koop Frankrijk camping safaritent
Frankrijk camping te koop safaritent

Ambiance, camping kopen, midden Frankrijk
Voor vragen en voor een bezichtiging neem je contact met ons op via: jmstoura@gmail.com
.
De vijfpersoons safaritenten: Drie Safaritenten XXL 5.30 x 9 m (binnentent 5.30 x 7 m). Een Safaritent XL 6 x 7 m (binnentent 5 x 5 m). Alle safaritenten zijn volledig ingericht. Ze staan in z'n geheel op een houten vloer van 50 tot 60 mē, verdeeld over het terrein op mooie ruime plaatsen. Voldoende ruimte voor de auto, het tuinstel, de verstelbare ligstoelen, het ontbijtje in de zon, een zacht briesje etc....
Frankrijk safaritent kopen camping
De Safaritenten hebben een grote overdekte veranda. Binnen vind je de eetkamer en de keuken met vierpits gasstel, ruime koelkast en dito vriezer, verlichting en bovendien in de Safaritent XXL een magnetron en een waterkoker. Op de veranda is verlichting, uiteraard dimbaar voor sfeervolle avonden bij een goed glas wijn.
camping kopen midden Frankrijk safaritenten
Er zijn twee slaapvertrekken. In het ene staat een queen-sized tweepersoons bed van 160 x 200 cm, met nachtkastjes en -lampjes. In het andere vertrek staat een éénpersoons bed van 90 x 200 cm en een stapelbed van 90 x 200 cm. Het éénpersoons bed kan plaatsmaken voor een kinderledikant.
chalets safaritenten Frankrijk camping kopen
Iedere slaapplaats is voorzien van een hoofdkussen en een dekbed van 140 x 200 cm. Er is bergruimte en er zijn overal aansluitpunten voor opladers, laptops, dvd-spelers etc. Een safaritent is prachtig onderkomen, een ideaal uitgangspunt voor een heerlijke vakantie. Het enige dat je zelf meeneemt zijn je persoonlijke spullen.
chalets safaritenten Frankrijk camping kopen
Tweepersoons koepeltentje.
Voor extra ruimte, of voor extra slaapplaatsen, is er het handige tweepersoons koepeltentje. Vink hem aan bij het reserveren en het staat klaar bij aankomst, ingericht zoals jij het wilt (met één of twee slaapplaatsen, met luchtbed(den), slaapzak(ken) en hoofdkussen(s).

9/9 - rev09 - E19