.
Het chalet Forester.

De Forester is een houten chalet met een totale oppervlak van 40 mē met een overdekte veranda van 9 mē.
.
Ieder jaar weer zijn de gasten unaniem enthousiast over het gezellige en het praktische karakter van het chalet. Ook de ruimte eromheen vinden zij heerlijk.
Direct bij aankomst vinden de kinderen hun weg op het overzichtelijke terrein. Zelf kun je daarom snel genieten van de rust. Misschien kies je bij aankomst voor een pizza of maak je liever zelf iets klaar, of toch eerst een drankje uit de koelkast? Vakantie in een Forester is heerlijk, vanaf de eerste minuut.
.
Vanaf het terras kom je door de glazen schuifdeuren in de zitkamer met open keuken. Daar is de toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer met douche en wastafel, en het aparte toilet.
De keuken is volledig ingericht met vierpits gasstel, serviesgoed, een koffiezetapparaat, de magnetron, de koelkast met vriesvak etc.
.
In de ene slaapkamer staat een tweepersoons bed. In de andere slaapkamer staat een stapelbed en een éénpersoons bed, dat plaats kan maken voor een kinderledikant. Per slaapplaats is er een dekbed van 140 x 200 cm. Ook voor het kinderledikantje is er een dekbed. Kijk voor bedlinnen, handdoeken, kinderledikant, hangmat etc. op details.
.
Bij aankomst staat alles klaar voor een heerlijke tijd. - un -acF - 22b -