.
Vijfpersoons chalet Forester
De twee houten vakantiehuisjes zijn volledig ingericht met keuken, twee slaapkamers, eigen sanitair met doucheruimte en een apart toilet. Overdekte veranda van 9 mē. Een verblijf in een Forester betekent vakantie voor 't hele gezin. Zicht over vrijwel het hele terrein en over de velden aan de overkant van de beek.
.
Vijfpersoons Safaritent XL
De safaritenten XL staan elk op een houten vloer van 50 m² en is inclusief de veranda 5 x 7 m. Met z'n binnentent van 5 x 5 m is hij niet zo groot als een XXL, maar zeker ruim genoeg voor een mooie vakantie met het hele gezin.
.
Vijfpersoons Safaritent XXL
De drie safaritenten XXL zijn inclusief de veranda 6 x 9 m (binnentent 5.30 x 7 m). Ze staan elk op een houten vloer van 60 m². Eromheen is ook veel ruimte. Plaats voor het tuinstel, de verstelbare ligstoelen, de auto en evt. een bijzettentje, een hangmat etc.
.
Tweepersoons koepeltentje.
Voor extra ruimte, of voor extra slaapplaatsen, is er het handige tweepersoons koepeltentje. Vink hem aan bij het reserveren en het tentje staat bij aankomst klaar, ingericht zoals jij het wilt (met één of twee slaapplaatsen).

noopener - un - aaa


kindvriendelijk, huurtent diverse extra's/optioneel -